DAH TIŠINE

DAH TIŠINE

Svi trebamo mjesto u kojem ćemo se prepustiti prilici da naše tijelo i duh djeluju zajedno, kao jedno. Svi trebamo mjesto prema kojem usporavamo ritam i dovršavamo jedan krug, jedan ciklus koji će se nastaviti preljevati u drugi. Između tih krugova je tišina, duboka tišina koja nas uči pronaći mirno utočište u vlastitom bivanju i tijelu punom daha. Mnogima nam je izazov napustiti onaj prostor za kojeg često čujemo naziv „ma nek se samo nešto događa“ i zaroniti u onaj drugi u kojem se naizgled ne događa ništa...ništa osim suosjećanja, povezanosti, intimnosti susreta trenutka i našeg duha.
Ovo su otvorena 3 sata prakse 5Ritmova, razina Valovi. Dobrodošli su i oni koji plešu po prvi puta.

Zbog ograničenog broja ljudi koje dvorana može primiti, prijave su obavezne!
Molimo popuniti on-line prijavnicu na linku:
https://docs.google.com/.../1nawez6LpquxnbG1saPd9.../edit...
-------vaša prijava je važeća tek ispunjavanjem prijavnice!
Cijena:
* 125 kn redovna cijena
* 100 kn studenti, umirovljenici, nezaposleni
* 100 kn za ranu prijavu ( 11.11. je zadnji dan snižene cijene rane prijave)
* 100 kn - sudionici iz drugih županija plaćaju sniženu cijenu
* 80 kn - ako dovedete nekog tko prvi puta pleše 5Ritmova, oboje ostvarujete cijenu od 80 kn.
* 80 kn - ako ste u situaciji da platite za nekoga tko ne može, ostvarujete oboje cijenu od 80 kn.
* 60 kn - sudjelovanje u radnom timu omogućava popust u razmjenu za praktičnu pomoć prije i nakon radionice, broj mjesta je ograničen.
Radionica se plaća prije samog početka te vas molimo da pripremite točan iznos.
Napomena:
Za neke od nas ovo je možda teže/izazovno financijsko razdoblje. Svjesni smo toga. Netko je izgubio posao, netko je u periodu u kojem ne zarađuje ništa ili nešto malo...i ako ste u sličnoj situaciji, a želite doći na radionicu, pišite nam u komentaru prijavnice.
*Ako imate povišenu temperaturu, i/ili simptome respiratorne infekcije, molimo vas da ne dolazite!
Praktikalije:
Imajte udobnu odjeću, možete plesati i bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu te masku za lice ako mislite da vam je potrebna. Dođite 15 tak minuta ranije (kako bi ujedno zadovoljili i potrebite mjere opreza) te da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.
Voditeljica: Ivana Cicarelli – akreditirana učiteljica 5Ritmova ®, razina Valovi (2018.)
"Sa Ritmovima sam se susrela 2007. Plešući sve ove godine otkrivala sam iscjeljujuću moć pokreta i njegovu snagu da nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi...Iz tog mjesta krenula sam nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, prijatelj...sa diplomom talijanskog i engleskog jezika. Za svoj gušt završavam "Feng shui akademiju", a za svoje dobro školu za tjelesno-orijentiranog praktičara pri CIR-u. U centru "Snaga namjere" završavam školu za iscjeljivanje 2019. te iste godine postajem akreditirana učiteljica ove plesne prakse. Podučavam jer želim podijeliti ono što sam i sama osjetila na svojoj koži, moć pokreta. Inače, volim sjesti ispod stabla, brati samoniklo bilje...i sanjati o svom voćnjaku

Vodi: Ivana Cicarelli

Centar Restart

Centar Restart

Centar Restart je mjesto rada na osobnom razvoju odraslih kroz metode tjelesno-orijentirane psihoterapije i ekspresivne art terapije.

Prijava na Newsletter