RADIONICA: POSTOJI LI IDEALNA MAJKA?

RADIONICA: POSTOJI LI IDEALNA MAJKA?

Na ovoj radionici kroz interaktivne vježbe – iskustvene vježbe, otkrivat ćemo kakva je naša  dinamika bila s roditeljima i kako nas je to iskustvo oblikovalo, koje obrasce ponašanja smo stekli u odnosu na iskustva i kako ih prenosimo na buduće generacije.

Otkrivat ćemo naše svjesne i nesvjesne kvalitete. Istraživat ćemo koliko krivih uvjerenja prenosimo na naše buduće generacije kroz kriticizam a da toga nismo ni svjesni.

Ponekad se osjećamo loše zbog toga što nemamo dovoljno strpljenja i vještine pregovaranja sa djecom.  Primijetimo da ih ne slušamo, da nismo fokusirani na ono što nam pričaju. A ponekad mislimo da nam naši mališani prkose, ne slušaju nas ili namjerno sabotiraju.  Sve je ovo dio odrastanja i njihov posao je da ispituju naše granice, da su zahtjevni, da istražuju, a na nama je kako ćemo odgovoriti na sve te zahtjeve i kako ćemo se nositi s njima.

Da bismo se mogli nositi sa dječjim zahtjevima, morat ćemo istražiti svoje kapacitete, svoje nezadovoljene potrebe, svoje granice i ograničenja i kritičara. Povezivat ćemo se s našim dječjim osjećajima, potrebama i ranama.

Za radionicu je potrebna samo vaša želja, znatiželja i vaše vrijeme da se bolje upoznate kroz ovu dinamiku „majka – dijete“. I jedino što vam možemo ponuditi je da naučite biti „dovoljno dobra majka“ jer „idealna majka" ne postoji.

Radionicu vodi integrativna terapeutkinja Olivera Drutter, uz asistenciju Ane Bijelić.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja sudionika pozivom na broj 091 3120 283 ili prijavom na mail info@centar-restart.com

Cijene radionice je 250 kn.

Više o Oliveri možete potražiti na web stranici www.oliveradrutter.com ili na Facebook stranici Integrativni terapeut – Olivera Drutter

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno se javite.

Veselimo se vašem dolasku!

Olivera & Ana

Vodi: Olivera Drutter & Ana Bijelić

Centar Restart

Centar Restart

Centar Restart je mjesto rada na osobnom razvoju odraslih kroz metode tjelesno-orijentirane psihoterapije i ekspresivne art terapije.

Prijava na Newsletter