Individualni rad

Razlozi zbog kojih se ljudi odlučuju iskušati ovu vrstu prakse za osobni rast i razvoj su mnogobrojni. Povod može biti osjećaj neke vrste unutrašnje nepotpunosti ili pak želja za dubljim upoznavanjem sebe. Najčešći razlog je ipak neki problem ili kriza izazvana suočavanjem s bolešću, gubitkom bliske osobe, problemima u partnerskim odnosima, problemima u odnosu i komunikaciji s djecom, povećanom količinom stresa zbog posla, emocionalnom uznemirenošću i neuravnoteženošću, napadima panike, anksioznošću, depresijom, pojačanim strahovima i fobijama, prolaskom kroz traumatsko iskustvo i ostalim stresnim situacijama.

U individualnom radu klijent je u odnosu jedan na jedan sa stručnom osobom. Tijekom prva tri termina klijent i ja se upoznajemo i odlučujemo hoćemo li nastaviti kontinuirani rad. Ovisno o problematici s kojom je osoba došla postavljamo smjernice i određujemo ciljeve rada na sebi. Rijetko iskusimo prihvaćanje i razumijevanje kad osjećamo ljutnju, bijes, žalost ili ljubomoru, a baš je prihvaćanje i razumijevanje od strane druge osobe ono što nam pomaže da se osnažimo i uspostavimo vlastitu emocionalnu neovisnost i nađemo svoje odgovore. Tek kad bolje upoznamo sebe i naučimo prihvatiti svoja ograničenja i jasnije vidjeti svoje mogućnosti možemo mijenjati vlastite blokade i biti u stanju u kojem nas životne situacije neće preplaviti u tolikoj mjeri da izgubimo kontakt sa samim sobom.

Trajanje

75 min

Cijena

250 kn

Centar Restart

Centar Restart

Centar Restart je mjesto rada na osobnom rastu i razvoju odraslih kroz ekspresivne metode tjelesno-orijentirane i art prakse.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na newsletter kako biste dobivali aktualne obavijesti. Vaši podaci koristit će se isključivo za newsletter Centra Restart i neće se davati trećim stranama. Odjaviti se možete u bilo kojem trenutku.

Potraga za onim što je važno počinje u nama.