Individualni rad

Razlozi zbog kojih se ljudi odlučuju potražiti stručnu pomoć su mnogobrojni. Povod može biti osjećaj neke vrste unutarnje nepotpunosti ili pak želja za dubljim upoznavanjem sebe. Najčešći razlog je ipak neki problem ili kriza izazvana suočavanjem s bolešću, gubitkom bliske osobe, problemima u partnerskim odnosima, problemima u odnosu i komunikaciji s djecom, povećanom količinom stresa zbog posla, emocionalnom uznemirenošću i neuravnoteženošću, napadima panike, anksioznošću, depresijom, pojačanim strahovima i fobijama, prolaskom kroz traumatsko iskustvo i ostalim stresnim situacijama.

U individualnom radu klijent je u odnosu jedan na jedan s terapeutom. Pri prvom susretu klijent i ja se upoznajemo i odlučujemo hoćemo li nastaviti kontinuirani rad. Ovisno o problematici s kojom je osoba došla postavljamo smjernice i određujemo ciljeve rada na sebi.

Rijetko iskusimo prihvaćanje i razumijevanje kad osjećamo ljutnju, bijes, žalost ili ljubomoru, a upravo su prihvaćanje i razumijevanje okoline ono što nam pomaže da se osnažimo i uspostavimo vlastitu emocionalnu neovisnost i nađemo svoje odgovore. Tek kad bolje upoznamo sebe i naučimo prihvatiti osobna ograničenja i jasnije vidjeti svoje mogućnosti možemo mijenjati vlastite blokade i biti u stanju u kojem nas životne situacije neće preplaviti u tolikoj mjeri da izgubimo kontakt sa samim sobom.

Susret uživo je preporučena opcija, no ako to nije moguće radim i online.

Trajanje

60 min

Cijena

50 €

Centar Restart

Centar Restart je mjesto rada na osobnom razvoju odraslih kroz metode tjelesno-orijentirane psihoterapije i ekspresivne art terapije.

Prijava na Newsletter