Radionice

Radionice su namijenjene zainteresiranima za dublje istraživanje određene teme kroz teorijski i iskustveni rad. Svaka ponuđena radionica posebno je osmišljena kako bi omogućila istraživanje i shvaćanje vlastitih potreba, želja, emocija, navika i svega što nas čini takvima kakvi trenutačno jesmo. Sudjelovanje ne podrazumijeva ranije iskustvo niti obvezu pohađanja sljedećih jer je svaka radionica zasebna cjelina u sklopu koje se istražuje određena tema. Ovakva vrsta grupnog rada sadrži elemente tjelesno-orijentiranog i ekspresivnog art pristupa, s tim da je u nekima jedna od tih praksi više naglašena, ovisno o temi koja se obrađuje. Svaka radionica teži tome da pruži što bolje razumijevanje teme kroz iskustveni rad u obliku raznih vježbi za čije provođenje sudionici dobivaju smjernice i alat.


Ovisno o temi i dubini njene razrade, radionice su jednodnevne ili višednevne i nisu kontinuirani već povremeni programi koji će biti najavljeni na stranici. Najbolji način da budete obaviješteni o aktualnoj ponudi jest da se prijavite na newsletter i pratite novosti.

Centar Restart

Centar Restart je mjesto rada na osobnom razvoju odraslih kroz metode tjelesno-orijentirane psihoterapije i ekspresivne art terapije.

Prijava na Newsletter