Radionice

Radionice su namijenjene svima zainteresiranima za dublje istraživanje određene teme kroz teorijski i iskustveni rad. Svaka ponuđena radionica posebno je osmišljena kako bi omogućila istraživanje i shvaćanje vlastitih potreba, želja, emocija, navika i svega što nas čini takvima kakvi trenutno jesmo. Sudjelovanje ne podrazumijeva ranije iskustvo niti obvezu pohađanja sljedećih jer je svaka radionica zasebna cjelina u sklopu koje se istražuje određena tema. Ovakva vrsta grupnog rada u svojoj strukturi ima elemente tjelesno-orijentiranog  i ekspresivnog art pristupa, s tim da je u nekima jedna od tih praksi više naglašena, ovisno o samoj temi koja se obrađuje. Namjera mi je da svaka radionica pruži što bolje razumijevanje teme kroz iskustveni rad u obliku raznih vježbi za čije provođenje sudionici dobivaju smjernice i alat.

Ovisno o temi i dubini njene razrade, ove radionice su jednodnevne ili višednevne i nisu kontinuirani već povremeni programi koji će biti najavljeni na stranici. Najbolji način da budete obaviješteni o aktualnoj ponudi  jest da se prijavite na newsletter i pratite događaje i najave pod stavkom KALENDAR.  Klikom na događaj u kalendaru možete saznati više informacija o temi i načinima istraživanja kojima ćemo se tamo baviti, kome je takav rad namijenjen te o terminu, cijeni i mjestu održavanja.

Centar Restart

Centar Restart

Centar Restart je mjesto rada na osobnom rastu i razvoju odraslih kroz ekspresivne metode tjelesno-orijentirane i art prakse.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na newsletter kako biste dobivali aktualne obavijesti. Vaši podaci koristit će se isključivo za newsletter Centra Restart i neće se davati trećim stranama. Odjaviti se možete u bilo kojem trenutku.

Potraga za onim što je važno počinje u nama.